top of page
Marcel van de Wolfshaar
Marcel van de Wolfshaar
Marcel van de Wolfshaar

VAN BINNEN NAAR BUITEN

Als afgestudeerd grafisch ontwerper maakt Marcel al snel de overstap van 2D naar 3D design. Of het nu gaat om de lay-out van een brochure, het ontwerp van een meubel of een gevelaanzicht van een woning, het gaat altijd om de compositie van het geheel. Die moet in balans zijn. Daarnaast zijn de details zeker zo belangrijk. De afwerkingsgraad van zijn werk is van het hoogst mogelijke niveau.

Marcel voelt zijn opdrachtgevers perfect aan. Hij maakt feilloos de vertaalslag van vraag naar visueel antwoord. Bij architectuur werkt Marcel van binnen naar buiten. 'Form follows function' maar dan zonder concessies te doen. Dit resulteert in de enige juiste indeling van een ruimte.

De indeling zorgt, samen met de sfeer, voor het gewenste eindresultaat. Die sfeer bereikt Marcel in de samenhang tussen ruimte, licht, kleur en textuur. Dit alles wordt uitgevoerd met eerlijke materialen.

Naast productdesign en architectuur houdt Marcel zich ook nog steeds bezig met  grafische vormgeving. Benieuwd? Ga dan naar idimagedesign.nl

bottom of page