top of page
_PBF9433-HDR.jpg

ARCHITECTUUR

_PBF9439-HDR.jpg

Deze luxueuze villa is volledig nieuw ontworpen en gebouwd volgens de klassieke en karakteristieke bouwwijze van begin vorige eeuw. De looks van toen maar met alle comfort en moderne, energie neutrale voorzieningen van nu.

coverbeeld.jpg

Centraal in dit interieurontwerp staat de keuken. Deze verbindt de drie woonlagen met elkaar d.m.v. de glazen vloer met zicht op de wijnkelder en een 9 meter hoge wandkast die loopt van kelder tot plafond van de bovenverdieping. Deze hoogtebeleving wordt extra geaccentueerd door de verticale raampartij.

slaapkamerf uitsnbede.jpg

Luxueus en tijdloos interieur met lineaire vormgeving. Materiaal- en kleurgebruik zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd. Slaapkamer, walking closet en badkamer vloeien naadloos in elkaar over.

7.jpg

Ontwerp, begeleiding en realisatie van Van Hooff Culinair. 

De vormgeving in combinatie met de gebruikte materialen versterken de presentatie van de verschillende versproducten wat de unieke winkelervaring ten goede komt.

Marcel van de Wolfshaar | LIVE IN NATURE

Villa waarbij de architectuur op lijkt te gaan in de natuurlijke omgeving.

Marcel van de Wolfshaar | INTERIEUR APPARTEMENT

Modern tijdloos interieur met lineaire vormgeving.

2.png

De uitgangspunten transparantie en hygiëne komen in de vormgeving terug in de vorm van semi-transparante vlakken in combinatie met een clean en fris kleurgebruik.

Foto lommel 2.jpg

Ergonomisch gebruiksgemak, hygiene en decor gaan stijlvol samen dankzij een gedetailleerd ontwerp en uitgekiend materiaalgebruik.

Marcel van de Wolfshaar | HART VAN LEENDE

In oveleg met Gemeente Heeze-Leende heb ik mijn visie op het centrumplan van Leende uiteengezet.

bottom of page